Új LG légkondicionáló és légtisztító a láthatáron

 

Bemutatkoznak az LG új légtechnikai berendezései

Az LG Electronics (LG) Európában elsőként a 2016-os IFA-n, Berlinben mutatja be legújabb légtechnikai berendezéseit, köztük lakossági légkondicionálóját és légtisztítóját. A különlegesen hatékony DUALCOOL klímaberendezéstől kezdve a nagy teljesítményű légtisztítóig az LG optimális megoldásokat kínál azoknak a vásárlóknak az európai piacon, akiknek egyaránt fontos a készülékek hatékonysága és az igényeknek megfelelő teljesítmény.

LG DUALCOOL

Az LG DUALCOOL készüléke egy olyan LG légkondicionáló, amely anélkül alkalmazza a vállalat energiatakarékos Dual Inverter Compressor meghajtását, hogy az a mindenkori hűtési teljesítmény rovására menne. A Dual Inverter Compressor, azaz dupla rotoros inverteres kompresszor révén az LG DUALCOOL akár 70 százalékkal kisebb energiafelhasználás mellett akár 40 százalékkal gyorsabb hűtésre is képes lehet a tipikus, nem inverteres kompresszorral szerelt lakossági légkondicionálókhoz képest1 — ezt bizonyítja a világszerte elismert német minőségtanúsító szervezet, a TÜV Rheinland által kiállított tanúsítvány is.

LG légkondicionáló

LG DUALCOOL

Az LG saját fejlesztésű kompresszortechnológiája kivételesen halk működést tesz lehetővé, ami különösen fontos az otthoni használat során a lakóhelyiségekben. A kompresszor megbízhatóságát jelzi, hogy az LG 10 éves garanciát vállal rá, ami az iparágban kiemelkedőnek számít. A készülék a formaterv terén sem vall szégyent: a DUALCOOL tökéletes példa a forma és a funkció harmóniájára, hiszen karcsú és letisztult kialakítása révén tökéletesen illeszkedik bármely enteriőrbe, ami az elhelyezését is megkönnyíti.

Egészséges, tiszta otthoni környezet

LG légtisztító

LG Air Purifier

Az LG legújabb légtisztítóját az egyedi, 360 fokos formaterv mellett az ún. Clean Booster funkció jellemzi, amely a láthatatlan szennyezőanyagok eltávolításával teszi egészségesebbé, komfortosabbá a beltéri környezetet. A Clean Booster funkcióval ez a légtisztító a hagyományos modellekhez képest gyorsabban és nagyobb területről képes a szennyezőanyagok kiszűrésére. A készülék ergonomikus és többirányú kialakításának köszönhetően rövidebb ideig tart a szoba levegőjének alapos megtisztítása. Sőt, a Baby Care funkció alkalmazásával a kisgyermekek számára is biztonságos, kíméletes légáramlat biztosítható.

A felhasználóbarát Smart Indicator és Smart Lighting (okos visszajelző és okos világítás) funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valós időben ellenőrizzék lakásuk légtisztító berendezéseinek működését. Az okos kijelző kristálytiszta képernyőjén a levegő minőségére vonatkozó pontos adatok tekinthetők meg, így az is könnyen nyomon követhető, hogy miként változott a levegő minősége. Az okos világítás funkció négy különböző színű fénnyel jelzi a levegő minőségét, amiről így a készülék használói egyetlen pillantással meggyőződhetnek. Az LG új légtisztítója mindemellett olyan, továbbfejlesztett szenzort tartalmaz, amely érzékeli az 1,0 mikrométernél kisebb átmérőjű szennyezőanyagokat is.

„Az LG új, stílusos légtechnikai termékei az IFA-n korábban bemutatott készülékeinknél is hatékonyabbak, kedvezőbb teljesítményűek és még inkább családbarátak“ — mondta Jo Seong-jin, az LG Electronics and Home Appliances & Air Solution Company elnöke. „Az európai vásárlók igényei meghatározóak az energiahatékonyság és a teljesítmény tekintetében, így az IFA kitűnő alkalom arra, hogy bemutassuk legfejlettebb készülékeinket.”

 

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat