LG V10 okostelefon: miért és miben különleges a kijelző?

 

Két kijelző egy telefonon

Az LG V10 amellett, hogy egy minden igényt kielégítő felső kategóriás okostelefon, rendelkezik egy különleges extrával: ellátták ugyanis egy úgynevezett másodlagos kijelzővel, amely a készülék felső részén kapott helyet. Ez egy érintésérzékeny, 2,1 hüvelykes, tehát alapvetően nem túl nagy megjelenítő, ami mindig az éppen futó alkalmazáshoz tartozó, vagy külön kiválasztott plusz funkciókat, üzeneteket, információkat, esetleg értesítéseket tartalmazza.

LG V10 okostelefon

LG V10

Ez a megoldás pedig azért jó, mert így a felhasználó anélkül tud például üzeneteket fogadni, vagy bármilyen módosítást végrehajtani, hogy ki kéne lépnie egy aktuálisan futtatott programból, vagy át kellene váltania egy másikra. Ezzel pedig egyrészt rengeteg idő takarítható meg, másrészt jelentősen növeli a komfortérzetet.

A fő képernyő pazar

Az LG V10 elsődleges kijelzője abszolút első osztályú, a jelenlegi lehető legmagasabb minőséget képviseli. A számok nyelvén ez azt jelenti, hogy az okostelefon egy Quad HD, azaz 2560 x 1440 képpont felbontású, 5,7 inches képátlóval bíró LCD képernyőt kapott. Ezen a színek megjelenítése kifogástalan, a betekintési szög órási, és még a sarkoknál sem tapasztalható fény átszűrődés, a háttérvilágítás pedig teljesen homogén. A színek valósághűek, a mozgásmegjelenítés pedig folyamatos, akadozás mentes, aminek köszönhetően az LG V10 játékra is kiválóan alkalmas, és természetesen multimédiás eszközként is megállja a helyét.

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat