LG Friends kiegészítők: LG Cam Plus, a kameramodul

 

LG Cam Plus – telefonból kamera

Az LG G5 okostelefon mellé szánt speciális kiegészítők, azaz az LG Friends család tökéletesen megmutatja, hogy jelenleg Az LG Friends családba tartozó LG Cam Plus modul (LG CBG-700) használatával teljes értékű kézikamera válik az LG G5 okostelefonból.

LG Cam Plus

LG Friends LG Cam Plus

Az LG G5 okostelefon mellé szánt speciális kiegészítők, azaz az LG Friends család tökéletesen megmutatja, hogy jelenleg miért az LG az egyik leginnovatívabb piaci szereplő. Az LG Friends csoportba tartozó LG Cam Plus modul segítségével az okostelefonból gyakorlatilag egy teljes értékű kamkorder, kézikamera varázsolható.

Az igényes, minőségi anyagok felhasználásával készült, ergonomikus kialakítású tartozék egyetlen mozdulattal, egyszerűen és stabilan csatlakoztatható a G5 okostelefon hátuljához. A rajta elhelyezett gombok, tárcsák igen komfortos használatátot garantálnak: A kamera be-/kikapcsoló gombbal, az exponáló gombbal, a felvétel gombbal, a zoomgyűrűvel és a markolattal a használója menet közben, egy kézzel készíthet pazar minőségű fényképeket.

A kicsi (61,35 x 73,9 x 15,95 mm) modul rendelkezik egy beépített 1200 mAh-s akkumulátorral, így ha szükség lenne rá, akkor az LG Cam Plus pót energiaforrásként is funkcionálhat, aminek köszönhetően még több ideig lehet fotózni, videózni a segítségével.

 

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat