LG Friends kiegészítők: LG 360 CAM – a 360 fokos csúcskamera

 

Kompakt kamera óriási felbontással

Az LG 2016 februárjában mutatta be először a nagyközönség előtt csúcskategóriás okostelefonját, a G5-öt, ami újdonságainak köszönhetően forradalmasította a mobil eszközök világát. Az egyik ilyen változtatás a moduláris kialakítás, amely lehetővé teszi különféle egyedi kiegészítők, az úgynevezett LG Friends eszközök csatlakoztatását, amelyeknek köszönhetően biztosított a minden korábbinál sokoldalúbb használat.

LG 360 CAM - LG Friends

LG 360 CAM

Az egyik ilyen “Barát” az LG 360 CAM fantázianevű termék, amely egy rendkívül kompakt kialakítású hordozható kamera. Arra tervezték, hogy felhasználó bármikor, bármilyen körülmények között, egyszerűen tudjon csúcsminőségű videó tartalmakat, vagy állóképeket rögzíteni akár 360 fokban is, tehát tökéletes panoráma anyagok felvételére ad módot! Ezáltal pedig olyan különleges filmek, fotók létrehozására is lehetőség nyílik, amelyek a virtuális valóság szemüvegek használatakor tekinthető meg, azaz bárki számára biztosított, hogy “házi” körülmények között alkosson VR anyagokat.

Virtuális valóság videók házilag

A titán-ezüst színű modell kifejezetten kicsi (40 x 97 x 25 mm), és csupán 70 grammot nyom, azaz egy nagyobb zsebben, vagy kisebb táskában is kényelmesen elfér. Két darab 13 megapixeles, nagylátószögű lencsével látták el, amelyek akár kristálytiszta, nagyfelbontású (2K – 2560 x 1440 képpont) videók elkészítését is lehetővé teszik. Belső adattárolójának mérete 4 GB, és ha valakinek ez nem lenne elég, akkor a tárolókapacitást egy Micro SD memóriakártya segítségével akár 2 terabyte-ig is kitolhatja! LG 360 CAM Bluetooth, WiFi vagy USB kábelen keresztül csatlakozhat az okostelefonhoz vagy akár egy számítógéphez is. A beállítások egy direkt e kamera mellé kifejlesztett alkalmassá segítségével módosíthatóak, amelynek a kezelése kifejezetten felhasználóbarát. A kábel segítségével lehet rádugni a vállalat virtuális valóság szemüvegére (LG 360 VR headset), aminek köszönhetően azonnal élvezhetőek a saját készítésű VR videók.

LG Friends LG 360 CAM

LG 360 CAM

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat