Kártyavár világrekord született egy működő LG mosógép tetején

 

Guiness rekord egy centrifugáló LG mosógépen

Az inverteres technológiával és egyedülálló módon, lengéscsillapítókkal ellátott LG Centrum System mosógép a kategóriája legcsendesebbjei közé tartozik, és a hagyományos társaitól eltérően még centrifugálás közben sem mozog, ugrál. Ennek igazolására az LG felkérte Bryan Berg professzionális kártyavár építőt, aki nyolc éves kora óta foglalkozik ilyesmivel, és idő közben a Harvardon építész diplomát is szerzett, hogy egy működő LG mosógép tetején állítson össze egy építményt.

LG mosógép

LG Centrum System -kártyavár világrekord

Bryan Berg pedig 12 órán keresztül dolgozott egy ezres fordulatszámon centrifugáló LG Centrum Systemen, és ez idő alatt egy 48 emeletes, 3,3 méter magas kártyavárat épített, ami világrekordnak számít. Ezt az is elősegítette, hogy a zaj nem zavarta, hisz ezek a készülékek működés közben mindössze 67 dB zajt bocsátanak ki, ami megfelel egy normál beszélgetés hangerejének. Azzal pedig, hogy ezek a mosógépek kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, kevesebb súrlódással üzemel a berendezés, ami a nagyobb tartósságot és megbízhatóságot szolgálja. Az LG olyannyira hisz ebben a technológiában, hogy a közvetlen meghajtású (Inverter Direct Drive) motorral szerelt Centum System mosógépekre 20 éves garanciát vállal, ami az iparágban bevett garanciaidő duplájának számít.

LG mosógép

LG Centrum System mosógép – kártyavár világrekord

„Nagyon szorítottunk Bryannek, aki amellett, hogy különleges teljesítményt nyújtott, segített ráirányítani a figyelmet azokra a technológiai innovációkra, amelyek már több, ma is kapható háztartási berendezésben is megtalálhatóak” — mondta Jo Seong-jin, LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company elnök-vezérigazgatója. „A háztartási gépekre — hangosan rázkódó masinák helyett — érdemes inkább olyan otthoni társként gondolni, amelyek bármely konyha enteriőrjébe gond nélkül belesimulnak. Ez a rekordkísérlet épp erre az értelmezésre világított rá, kreatív megközelítésben.”

 

 

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat