Az LG G5 csúcstelefon reklámfilmjében tűnt fel Jason Statham

 

LG G5 a hollywoodi sztár kezében

Jason Statham hollywoodi szupersztár, aki olyan filmekben tűnt fel, mint a Blöff, a Feláldozhatók (Expendables) vagy a Szállító széria, színész képességeit most az LG új reklámfilmjében is megcsillantja, amelynek másik főszereplője az LG G5 okostelefon

A videóhoz rendezőnek a szenvedélyes és kreatív Fredrik Bondot sikerült megnyerni, így tehát minden feltétel adott volt ahhoz, hogy magas szintű, minden igényt kielégítő, a mai idők elvárásainak megfelelő reklámfilm szülessen. Az alkotás középpontjában a G5 okostelefonban és az annak Modular Type névre keresztelt moduláris kialakításában rejlő játékos és szórakoztató élmények lehetősége áll. Az LG Friends gyűjtőnév alatt érkező moduloknak és kiegészítőknek köszönhetően a készülék teljes értékű digitális fényképezőgéppé vagy Hi-Fi zenelejátszóvá alakítható. Az tökéletes választás mindazon felhasználók számára, akik értékelik a kiemelkedő technológiai innovációkat, amelyek egyszerűbbé teszik a mindennapokat.

A vállalat kreatív ügynöksége, az Energy BBDO által készített reklámfilmben Jason Statham főszereplésével, izgalmas és szórakoztató formában ismerhetjük meg az LG G5 világát. A Los Angelesben forgatott reklámfilmben minden karaktert Statham alakít, tökéletes összhangban a G5 szlogenjével: „Life’s Good when you Play More.”

„Biztos vagyok benne, hogy megragadja majd a fogyasztók figyelmét az a látásmód, amelyet az LG G5 és a moduláris kiegészítők testesítenek meg” – mondta Jason Statham a reklámfilmről. „Nagyon élveztem a közös munkát az LG csapatával, remélem, ez a képernyőn is látszik majd, az elsőtől az utolsó képkockáig” –  tette hozzá.

„Mióta az MWC-n lelepleztük az LG G5-öt, sokaktól hallottuk, hogy régóta vártak egy ilyen innovatív csúcskategóriás okostelefonra” – hangsúlyozta Chris Yie, az LG Communications Company marketing-kommunikációs alelnöke és vezetője. „Az LG G5 megalkotásakor fő célunk az volt, hogy megmutassuk a kommunikációs eszközök eddig nem ismert oldalát, amely játékos és különleges felhasználói élményt nyújt, ezzel gazdagítva a mindennapjainkat.”

 

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat