LG webOS televíziókon a csúcs GameFly játékok

 

Játékkonzolok lesznek az LG webOS tévékből!

2016 tavaszán újabb nagyszerű funkcióval gazdagszik az LG webOS okostelevíziók kínálata. Az LG ugyanis globális együttműködési megállapodást kötött a GameFly-jal, az előfizetéses konzoljátékok vezető streaming szolgáltatójával. Ennek köszönhetően pedig az LG webOS operációs rendszerrel működő okostévéken világszerte — beleértve Magyarországot is — elérhető lesz a GameFly Streaming alkalmazás, amely elhozza a GameFly prémium konzoljátékait a nappalinkba anélkül, hogy játékkonzolra vagy egyesével megvásárolt lemezekre lenne szükség. Azzal, hogy a GameFly Streaming alkalmazás a játékosok millióihoz juttatja el a legfrissebb videójátékokat, még magasabb szintre emeli a webOS okostelevíziók nyújtotta felhasználói élményt.

Nem kell megvásárolni a játékokat!

Az ehhez szükséges alkalmazás 2016 áprilisában egy szoftverfrissítés részeként települ majd a hazai webOS 2.0 és 3.0 operációs rendszerű LG okostévékre is. A játékok távoli elérésű felhőszervereken futnak, a játékosok okostévéjére és egyéb eszközeire pedig az interneten keresztül, streaming technológiával jutnak el. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem kell játékok megvásárlásával és telepítésével bajlódni! További előny, hogy a szolgáltatás használata egy videojáték árának töredékébe kerül, továbbá nincs szükség a méregdrága játékkonzolok megvásárlására sem.

Azzal, hogy a GameFly alkalmazást az webOS intuitív menüjében helyezik el, az okostévé-tulajdonosoknak nincs más dolguk, mint bekapcsolni a tévét, és máris számos játék közül válogathatnak. Egyszerűen csak rá kell csatlakoztatni a gamepadet az LG okostévé USB portjára és már indulhat is a játék.

A játékok ezután könnyen, azonnal, HD minőségben, gyakorlatilag késleltetés nélkül játszhatók az LG okostévéin. A játékmenet bármikor leállítható, elmenthető, és bármikor folytatható akár egy másik LG okostévén (vagy más, GameFly Streaming kompatibilis eszközön) ott, ahol abbahagytuk. A GameFly technológiája garantálja, hogy a megjelenített tartalom késleltetése legfeljebb 0,1 másodperc.

Hatalmas kínálat

Az elérhető szintű havidíj mellett igénybe vehető szolgáltatás révén az LG okostévék tulajdonosai kétféle, családi és gamer GameFly Streaming csomag közül válogathatnak, amelyekben a legnépszerűbb videojátékok — köztük a Tomb Raider: Game of the Year Edition, a Batman: Arkham Origins, a F.E.A.R. 3, a Darksiders és a Red Faction Armageddon — is megtalálhatók. A GameFlynál elérhető továbbá a Lego Batman 3, a Pacman Championship Edition és a WRC4 for families videójáték is. Nem kell zsákbamacskát venni, a felhasználók akár 15 percen át ingyen kipróbálhatják bármelyik játékot.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a GameFly-nak köszönhetően egy újabb értékes szolgáltatással, a legizgalmasabb videojátékokkal bővíthetjük az LG webOS okostévéinek tudását” — mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Az együttműködés révén a LG okostévék tulajdonosai világszerte bárhol és bármikor, közvetlenül a televíziójukon keresztül élvezhetik a minőségi videojátékok nyújtotta élményt. Szorosan együttműködünk a GameFly-jal azért, hogy világszerte izgalmas játékokat tegyünk elérhetővé a vásárlóink számára, illetve keressük annak lehetőségét, hogy más tartalomszolgáltatókkal partnerségre lépve még nagyobb médiaválasztékot nyújthassunk okostévéink tulajdonosainak.”

A GameFly Streaming alkalmazás több mint 20 országban — köztük Magyarországon is — április végétől lesz elérhető az LG okostelevíziókon. Röviddel az indulást követően más országokban is megjelenik majd a szolgáltatás.

A GameFly a Logitech F310 és a Logitech F710 gamepadeket, valamint az Xbox vezetékes kontrollerét ajánlja.

 

 

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat