Különleges üzleti kijelzőket mutatott be az LG

 

Egyedülálló LG kijelzők üzleti felhasználóknak

Az LG a nagyközönség előtt elsősorban telefonjairól, televízióiról, hangrendszereiről vagy háztartási berendezéseiről ismert, pedig a cég rengeteg termékkel, technológiával van jelen a B2B piacon is. Ezt tökéletesen alátámasztja, hogy a vállalat a a kereskedelmi célú kijelzők Amszterdamban tartott négynapos szakkiállításán, az Integrated Systems Europe (ISE) 2016-on számos ilyen készüléket mutatott be, köztük kifejezetten érdekes és izgalmas megoldásokat is, például egy teljesen új OLED termékportfóliót.

B2B LG kijelző ISE 2016

LG kijelzők az ISE 2016-on

Miután az OLED kijelzők háttérvilágítás nélkül bocsátanak ki fényt, sokkal pontosabb színvisszaadásra képesek, így rendkívül valósághű képminőséget nyújtanak. Az OLED technológia további sajátossága, hogy a betekintési szögtől függetlenül képes a torzításmentes színmegjelenítésre.

A kiállításon az LG egy olyan kijelzőtípusra helyezte a legnagyobb hangsúlyt, amelyen a megjelenített képek, információk ― mivel rendkívül vékony, gyakorlatilag papírlap vastagságú eszközről van szó ― mindkét oldalról, azaz elölről és hátulról nézve is láthatók. Szokatlan kialakítását és magas szintű helytakarékosságát látva nem csoda, hogy ez a készülék számos látogató érdeklődését felkeltette.

Szintén nagy feltűnést keltettek a szokatlan formájú ― hullámos vagy hajlított ― kijelzők. Az OLED kijelzők hagyományos LCD paneleknél jóval vékonyabb kialakítása teszi lehetővé azt, hogy ezekből karcsú, ívelt termékek készüljenek.

Ultra széles és webOS alapú kijelzők

Az LG az ISE 2016-on lerántotta a leplet “Ultra Stretch”, azaz ultra széles, 58:9-es képarányú üzleti kijelzőjéről is. Ezeket a 2148 mm széles és 335 mm magas paneleket vízszintesen és függőlegesen is lehet használni, amit az LG számos konkrét példával demonstrált az eseményen. Az „Ultra Stretch” kijelzők jól használhatók például a repülőtereken, cégek üdvözlőtáblájaként, vagy üzletek digitális hirdetőtáblájaként. A képernyő nagy mérete és nagy felbontása révén tisztán és pontosan képes megjeleníteni nagy mennyiségű információt.

B2B üzleti kijelző LG, ISE 2016

LG Ultra Stretch kijelző

Az LG az ISE-n számos, a webOS operációs rendszerre épülő intuitív és kiválóan használható megoldást is bemutatott. Azzal, hogy a webOS rendszerrel működő digitális kijelzők WiFi-kapcsolattal is rendelkeznek, könnyen összekapcsolhatók más okos eszközökkel, azaz okostelefonokkal vagy tabletekkel. Ha például ezt az eszközt egy étteremben használják, az választék, az étlap és a tápanyagösszetétel-információk is megjeleníthetők a kijelzőn, majd könnyen frissíthetők is egy okoseszköz segítségével.

 

 

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat