LG és B&O Play együttműködésének köszönhetően high end hangminőséget produkáló telefon született

 

LG + B&O = pazar hangminőség

Az LG és a prémium kategóriás audioeszközeiről ismert B&O Play együttműködési megállapodást kötött annak érdekében, hogy az okostelefon vásárlóknak továbbfejlesztett, kiemelkedő minőségű zenehallgatási élményt kínálhassanak.

A világszerte ismert és elismert Bang & Olufsen márka 90 éves audió- és dizájntapasztalataiban, innovativitásában és a tökéletes minőség iránti elkötelezettségében gyökerező B&O PLAY ezeket az értékeket viszi tovább a minőséget és a különleges dizájnt kereső vásárlók számára kifejlesztett modern eszközök egy új típusába, melyek megegyeznek az LG hosszú múltra tekintő törekvéseivel, azaz az okostelefonokban alkalmazott audió technológiák folyamatos fejlesztésével.

Az együttműködés első gyümölcse az LG G5 okostelefon

A két meghatározó konszern szorosan együttműködött a legújabb, csúcskategóriás LG G5 okostelefon megalkotásában. Ennek eredményeként egy olyan készülék született meg, amely a lehető legjobb minőségű megszólalást kínálja, és így Hi-Fi hangzást produkál.

„Izgatottan vettünk részt az LG-vel folyó munkában. Az LG prémium okostelefonok iránti elkötelezettségének köszönhetően az együttműködés során még szélesebb közönség számára tehetjük elérhetővé a B&O PLAY által nyújtott kiváló hangzásvilágot” — mondta Henrik Taudorf Lorensen, a B&O PLAY elnöke. „A B&O PLAY azon zenerajongóknak szól, akik a piacon elérhető legjobb termékeket akarják. Ezt a vevőkört a kompromisszummentes innovativitás jellemzi, nem ismerik a határokat, folyton mozgásban vannak és ugyanezt várják el fejhallgatóiktól és mobileszközeiktől is, így tökéletes párosításról beszélhetünk.”

Az okostelefonos zenehallgatás terén mérföldkőnek számító megállapodást követően az LG további együttműködést tervez a B&O PLAY-jel azért, hogy így tegye még versenyképesebbé az okostelefonjai által nyújtott hangzásélményt.

„A B&O PLAY-jel való együttműködésünk révén kielégíthetjük, sőt, túl is szárnyalhatjuk a fejlett audió szolgáltatásokat nyújtó okostelefonok új generációját kereső vásárlók mind magasabb igényeit” — mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök vezérigazgatója. „Ez az együttműködés mindkét fél számára gyümölcsözőnek bizonyult, az LG pedig a jövőben is együtt fog dolgozni a különböző iparágak vezető vállalataival azért, hogy a prémium okostelefonok piacán új innovációs sztenderdeket állítson fel.”

 

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat