Bemutatkoztak az LG új, K7 és K10 típusú okostelefonjai

 

Bemutatkozik az LG K7 és az LG K10

Az LG Electronics bemutatta a K sorozatba tartozó új okostelefonjait, a K7 és K10 típusszámú termékek személyében, amelyek az LG prémium mobiltelefonjainál megszokott fejlett kameratechnológiával és kezelőfelületi funkciókkal érkeznek.

LG K sorozatú okostelefon

LG K sorozat

Az LG K sorozat okostelefonjai (a korábbi L sorozat utódjai) elsőként vonultatják fel az LG „fényes kavics” (glossy pebble) formavilágát, amely a stílusos külsőt, ívelt, modern elemekkel egészíti ki a fiatalabb közönség ízlésvilágát megcélozva. Az új dizájn az LG 2.5D Arc Glass kijelző-felülettel válik teljessé, a könnyed és tökéletes stílus érdekében pedig a K sorozat készülékeinek oldaláról is lekerülnek a gombok. A természet ihlette új dizájn a K10 és K7 készülékeknek exkluzív külsőt kölcsönöz.

LG okostelefonok

LG K10 és LG K7 okostelefon

A hátlapon tekervényes, hálós minta segíti az optimális fogást akár mozgás közben is. Mivel a mindig mozgásban lévő felhasználók általában az aktív életstílust kedvelik, a K sorozat telefonjait is ehhez igazodva, a multimédiafogyasztást és -készítést szem előtt tartva tervezték. A nagy kijelző kiválóan használható képek és videók megjelenítésére, melyeket akár a kategória legfejlettebb kamerájával is készíthetünk. A K10 készülék például 13MP hátlapi és 8MP előlapi kamerával rendelkezik.

Rengeteg kényelmi funkció

Az LG népszerű Gesture Shot (kézmozdulattal történő fényképezés) és Gesture Interval Shot funkcióinak használatával a selfie-készítés gyerekjáték. A Gesture Shot segítségével könnyedén, egyetlen kézmozdulattal készíthetünk fotókat. A funkció aktiválásához elég, ha az ember a nyitott tenyerét az előlapi kamera elé tartja, majd ökölbe szorítja a kezét, ezután a készülék megkezdi a visszaszámlálást a fotó elkészítéséhez. A Gesture Interval Shot – a Gesture Shot továbbfejlesztéseként – négy képet készít két másodpercenként. A sorozatselfie elkészítéséhez nem kell mást tenni, mint kétszer bezárni a tenyeret a kamera előtt. Mindkét készülék „Flash for Selfie” előlapi villanófénnyel felszerelve érkezik, hogy a felhasználók megörökíthessék a felbecsülhetetlen pillanatokat bármikor, bárhol – akár sötétben is.

LG K sorozatú okostelefonok

LG K10

„A 2016-os K sorozat a legújabb példája annak, hogy az LG a legjobb mobiltechnológiáját, a készülékek prémium külső formajegyeit számos okostelefon-kategórián keresztül alkalmazza” – emelte ki Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „A felhasználók az LG márkanevet a kiváló okostelefonos képalkotási technológiával azonosítják, mi pedig elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ennek a megtisztelő címnek meg is feleljünk.”

K10 Termékspecifikációk:

● Kijelző: 5.3-inch HD In-cell Touch
● Chipkészlet:  LTE: 1.2GHz vagy 1.3GHz Quad-Core / 1.14GHz Octa-Core, 3G: 1.3GHz Quad-Core
● Kamera: LTE: Hátlapi 13MP / Előlapi 8MP vagy 5MP , 3G: Hátlapi 8MP / Előlapi 8MP vagy 5MP
● Memória: RAM: 2GB / 1.5GB / 1GB, ROM: 16GB / 8GB
● Akkumulátor: 2,300mAh
● Operációs Rendszer: Android 5.1 Lollipop
● Méret: 146.6 x 74.8 x 8.8mm
● Hálózat: LTE / 3G
● Színek: Fehér / Indigókék / Arany
● Egyéb: 2.5D Arc Glass / Gesture Shot / Tap and Shot / Gesture Interval Shot*

K7 Termékspecifikációk:
● Kijelző: 5.0-inch FWVGA In-cell Touch (LTE) / On-cell Touch (3G)
● Chipkészlet:  LTE: 1.0GHz Quad-Core, 3G: 1.3GHz Quad-Core
● Kamera: Hátlapi 8MP vagy 5MP / Előlapi 5MP
● Memória: RAM: 1.5GB / 1GB, ROM: 16GB / 8GB
● Akkumulátor: 2,125mAh
● Operációs Rendszer: Android 5.1 Lollipop
● Méret: LTE: 143.6 x 72.5 x 8.9mm, 3G: 143.6 x 72.5 x 9.05mm
● Hálózat: LTE / 3G
● Színek:  LTE: Titán, 3G: Fehér / Fekete / Arany
● Egyéb: 2.5D Arc Glass / Gesture Shot / Gesture Interval Shot / Tap and Shot

Facebook

Youtube

Google Plus

Infochat